Sigla Zenith Trading Consult

Editura Zenith Trading Consult

Acasă       Condamnat la tăcere! Până când?       De la căpușă la cătușă       Pescuitul eficient       ContactLt. Col. (r) Dumitru PrichiciRomânia tricolorăProiectul de Salvare Națională conceput de Dl. Dumitru Prichici poate fi înțeles prin parcurgerea în ordine a acestor documente:


1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   

SC Zenith Trading Consult SRL
R 7221530 RC J 40/5293/1994, Telefon 0745.870840

OFERTĂ

             Către,

Partidele Parlamentare, Ministerul Public şi Societatea Civilă din România,
Proiect de Lege privind Salvarea Naţională a României

 

În vederea stingerii conflictelor de interese, morale, materiale, politice şi ideologice, acumulate în perioada 1990-2018 la nivel naţional, între cetăţenii români indiferent de etnie şi Instituţii Publice şi de Stat, care au legiferat şi guvernează împotriva voinţei şi intereselor Naţiunii române, guvernând doar în interes personal, de grup şi de partid, după cum se prezintă starea Naţiunii române în acest an 2018, drept pentru care PROPUN:

Dezbaterea în regim de urgenţă a Proiectelor de ţară privind Siguranţa Naţională a României, înregistrate şi acceptate favorabil de Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului, avizate prealabil de Instituţii de Stat şi Publice specializate în acest domeniu vital, în spiritul principiilor economiei bazată pe libera iniţiativă şi concurența loială, prevăzută în Art.135 (1 şi 2) din Constituţie, nicicum pe criterii de eficientă a proprietății publice şi private a STATULUI, ca forţă de echilibru prevăzută în Statutul PSD Art.10 (1 și 2). 

Doctrina politică prevăzută în Statutul PSD Art.10 (1) spune: Proprietatea privată stă la baza „economiei de piață”, dar Art. 10 (2) transformă în mod cameleonic prevederea articolului 35 alineat 1 din Constituție, prin adăugarea termenului „SOCIAL”, economia românească devenind economie socială de piață, militând pentru concretizarea rolului SOCIAL activ al Statului ca forță de echilibru în societate, principii aplicate şi de factorii de decizie ai CONVENŢIEI DEMOCRATE în 1996–2000, complicii falimentării TEPRO IAŞI, asasinării liderului sindical Virgil Săhleanu şi falimentării salariaţilor acţionari, aduşi în stare de şomaj, fără locuri de muncă şi capital financiar pentru reinvestire în Economia de piaţă, bazată pe libera iniţiativă şi concurenţa loială creatoare de profit, nu cu imixtiunea STATULUI supradimensionat cu activişti de partide, numiţi în funcţii de decizie, de forţă, pentru scoaterea ţării la mezat.

Milioane de români, şomeri, au plecat spre țări capitaliste dezvoltate economic, părăsind copiii, ca şi tinerii părăsind părinţii, bătrâni lăsaţi la mila vecinilor, nici cum a Statului, nedrept prin încălcarea Art.135 din Constituţie, compromiţând multe generații tinere de politicieni, numiţi în funcţii decizionale în „afaceri private de Stat, la cheie”, conform prevederii Art.10 (1) din Statutul PSD.

Cartea de vizită a guvernanților PSD ai României este neonorantă pentru membrii activi ai Internaționalei Socialiste și, cel mai grav, pentru cei care l-au urmat pe Alexandru Atanasiu împotriva voinței lui Sergiu Cunescu.

Fără demnitari de Stat şi Publici, conform Anexelor 6 şi 9 la LSNR propusă şi anexată, România nu are VIITOR. Penitenciarele, nu mai fac faţă numărului condamnaților, părinţi şi copii nevinovaţi încarceraţi în condiţii greu de susţinut cu puţinii bani din Bugetul Public, proveniţi din taxe, impozite, amenzi şi creşterea insuportabilă a preţurilor, reducerea puterii de cumpărare în ultimul an, motiv pentru care PROPUN:

 

MĂSURI URGENTE  anexate la prezenta OFERTĂ, pag. 2 şi 3.

 

02.02.2018.                                               Director, Dumitru Prichici


1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   


Condamnat la tăcere! Până când? - o carte plină de dovezi ale corupției din România, scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciDe la căpușă la cătușă, o carte despre cum poate scăpa România de politicienii căpușari (corupți), scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciCumpărați acum!

Dacă locuiți în România, comandați cărțile aici: http://www.librariacoresi.ro/shop?&search=Dumitru%20Prichici

Dacă locuiți în afara României, comandați cărțile aici: http://amzn.to/2CITd5W (sau de pe site-ul Amazon aferent țării în care locuiți).

Dacă doriți edițiile electronice ale cărților, faceți click aici: http://www.ibooksquare.ro/Home/Search?searchtext=Dumitru%20PrichiciDocumente de maxim interes... click aici!

Dacă doriţi să luaţi legătura cu noi, scrieţi-ne la: zenith@zenithtrading.ro