Sigla Zenith Trading Consult

Editura Zenith Trading Consult

Acasă       Condamnat la tăcere! Până când?       De la căpușă la cătușă       Pescuitul eficient       ContactLt. Col. (r) Dumitru PrichiciRomânia tricolorăProiectul de Salvare Națională conceput de Dl. Dumitru Prichici poate fi înțeles prin parcurgerea în ordine a acestor documente:


1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   

Anexa 12 la LSNR

MĂSURI URGENTE

1. Programarea dezbaterii în Parlament a Proiectului Legii Siguranţei Naţionale a României conform comunicatului Comisiei permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului Nr. 4c-20/413/30.05.2017 (anexat) şi a Proiectului de Lege privind Salvarea Naţională a României (anexa 12), Legi de importanță vitală pentru români şi România în acest an 2018.

2. După comunicarea în Monitorul Oficial, noile Legi în vigoare vor fi aplicate simultan timp de 30 de zile, pentru adaptarea regulamentelor interne a Serviciilor şi Instituţiilor de Stat şi publice beneficiare în conformitate cu prevederile celor 12 Anexe la LSNR.

3. Garanţia succesului acestui Proiect de ţară, este asigurată de calitatea persoanelor desemnate să ocupe fiecare loc de muncă, aplicând proverbul „omul potrivit la locul potrivit”, conduşi de Demnitari de Stat şi Publici atestaţi conform prevederii Anexei 6 la LSNR, membrii Clubului Elitelor.

4. Pentru cetăţenii condamnaţi pentru fapte penale cuprinse în LSNR propusă, cu excepţia bolnavilor psihici, cerşetorilor, cei fără adăpost, periculoşi public incurabili, PROPUN:

Eliberarea condiţionată din închisoare, în baza prevederii Art.42 punctul (2) b) din Constituţie, a prevederilor din LSNR propusă şi a prevederilor punctului 5 şi 6 de mai jos.

5. Contractul scris pentru eliberare condiţionată va cuprinde:

Decizia de eliberare în 48 de ore de la confirmarea achitării integrale a sumei datorate juridic stabilite, suspendarea dreptului de vot de a alege şi a fi ales, de a ocupa funcţii de stat şi publice, precum şi acceptarea aplicării prevederilor Art.11 şi 17 din LSNR propusă.

6. Condamnaţii fără posibilităţi financiare pentru plata daunelor juridic stabilite, vor fi eliberaţi în 48 de ore de la semnarea contractului de muncă obligatorie, plătite în rate la termenele stabilite în contract până la achitarea integrală a sumei datorate, conform Art. 1164 Cod Civil, suspendarea dreptului de vot de a alege şi a fi ales, de a ocupa funcţii de stat şi publice, fără drept de părăsirea localităţii de domiciliu fără acordul contractorului, stipulat în contractul de muncă şi acceptarea aplicării prevederii Art.11 şi 17 din LSNR propusă.

7. Penitenciarele eliberate, prin redistribuirea deţinuţilor în penitenciare cu acelaşi profil, cu locuri disponibile, vor fi transferate urgent Ministerului Sănătăţii, inclusiv fondurile de la bugetul public în vederea reamenajării şi ocupării cu persoane ce constituie pericole publice incurabile, prevăzute la punctual 4 de mai sus şi în caz de calamitate natural sau artificială.

8. Proiectul este conceput pentru restabilirea PĂCII SOCIALE, a ordinei şi liniştei publice, pentru recâştigarea demnităţii CLASEI POLITICE prin PROSPERITATE cu DEMNITATE pentru toţi cetăţenii României și, cel mai important, pentru protecția de la nivel de cetățean la nivelul unei Națiuni sau Uniuni, împotriva pericolului tentativelor de dezinformare și manipulare prin toate mijloacele de comunicare inter-umane, în scopul dominării și destabilizării formei de organizare a subiectului vizat, fără arme de distrugere individuală sau în masă a forței vii, în scopul cuceririi teritoriilor fără distrugeri materiale, doar morale.

Pericolul este anihilat în cea mai mare măsură prin măsuri de prevenire tehnice operative permanente, doar sub comanda factorilor de răspundere superior calificate și atestate pentru războiul în care ne și aflăm.


PROIECT acceptat de 9 (nouă) din cele mai prestigioase Instituţii abilitate din România, anexate la prezentul Proiect de lege al LSNR.

 

Proiect protejat de Legea 8/1996.

Interzisă utilizarea proiectului, fără acordul şi menţionarea titularului legal al proiectului.

 

02.02.2018                                                                                    Lt. Col. (r) Dumitru Prichici


1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24  


Condamnat la tăcere! Până când? - o carte plină de dovezi ale corupției din România, scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciDe la căpușă la cătușă, o carte despre cum poate scăpa România de politicienii căpușari (corupți), scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciCumpărați acum!

Dacă locuiți în România, comandați cărțile aici: http://www.librariacoresi.ro/shop?&search=Dumitru%20Prichici

Dacă locuiți în afara României, comandați cărțile aici: http://amzn.to/2CITd5W (sau de pe site-ul Amazon aferent țării în care locuiți).

Dacă doriți edițiile electronice ale cărților, faceți click aici: http://www.ibooksquare.ro/Home/Search?searchtext=Dumitru%20PrichiciDocumente de maxim interes... click aici!

Dacă doriţi să luaţi legătura cu noi, scrieţi-ne la: zenith@zenithtrading.ro