Sigla Zenith Trading Consult

Editura Zenith Trading Consult

Acasă       Condamnat la tăcere! Până când?       De la căpușă la cătușă       Pescuitul eficient       ContactLt. Col. (r) Dumitru PrichiciRomânia tricolorăProiectul de Salvare Națională conceput de Dl. Dumitru Prichici poate fi înțeles prin parcurgerea în ordine a acestor documente:


1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   

Anexa 4 la LSNR

 


Metodologia de aplicare şi funcţionare a LSNR şi DGSI

 
Art. 1 - Metodologia de aplicare a prevederilor prezenţei propuneri legislative, din punct de vedere al asigurării şi organizării resurselor umane şi materiale, precum şi al organizării şi funcţionarii tehnice – informativ – operative, este cuprinsă în Anexele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11 și 12 la prezenţa propunere privind Legea Siguranţei Naţionale a României, organizare şi funcţionare a DGSI.

Art. 2 - Metodologie de aplicare şi funcționare a L.S.N.R şi D.G.S.I. va fi completată cu detalii prevăzute la Art.1, de comisia tehnică alcătuită din cadre de conducere din actualul sistem naţional de informaţii specializate în; obţinerea, verificarea, clasificarea, sintetizarea, stocarea, comunicarea şi utilizarea informaţiilor în timp util în actul de decizie.

Lt. Col. (r) Dumitru Prichici autorul prezenţei legi, va conduce din punct de vedere al asimilării prevederilor legii şi a metodologiei în perioada de prezentare şi stabilire a regulamentelor de ordine interioare în detaliu, a noului sistem de organizare şi funcţionare, precum şi în perioada de simulare a implementării noului sistem timp de 30 de zile lucrătoare de la data publicării în Monitorul Oficial, simulare fără întreruperea şi fără afectarea activităţilor curente din actualul sistem al Siguranţei Naţionale.

Art. 3 Metodologia de aplicare a prezenţei propuneri legislative în ansamblul ei, va fi stabilită din punct de vedere juridic şi constituţional de CSAT, elaborată şi aplicată de nouă conducere a DGSI, cu avizul Comisiei Parlamentare Comune de Control a Serviciilor de Informaţii pe plan intern şi extern în concordanţă cu prevederile Art. 148 şi 149 din Constituţia României, ca membră a Uniunii Europene şi a Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord.

 

Anexa 5 la LSNR

 

Sigla DGSI

 

Antetul documentelor, legitimaţiilor, insignelor de servicii, vor păstrată actuala sigla a SRI, cu inscripţionarea denumiri „DGSI”.

 

Demersurile juridice, pentru omologarea noii denumiri, vor fi îndeplinite de CSAT şi Parlamentul României.

 

Proiect protejat de Legea 8/1996, ORDA şi OSIM.

Întocmit, Lt.Col.(r) Prichici Dumitru

   

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   


Condamnat la tăcere! Până când? - o carte plină de dovezi ale corupției din România, scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciDe la căpușă la cătușă, o carte despre cum poate scăpa România de politicienii căpușari (corupți), scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciCumpărați acum!

Dacă locuiți în România, comandați cărțile aici: http://www.librariacoresi.ro/shop?&search=Dumitru%20Prichici

Dacă locuiți în afara României, comandați cărțile aici: http://amzn.to/2CITd5W (sau de pe site-ul Amazon aferent țării în care locuiți).

Dacă doriți edițiile electronice ale cărților, faceți click aici: http://www.ibooksquare.ro/Home/Search?searchtext=Dumitru%20PrichiciDocumente de maxim interes... click aici!

Dacă doriţi să luaţi legătura cu noi, scrieţi-ne la: zenith@zenithtrading.ro