Sigla Zenith Trading Consult

Editura Zenith Trading Consult

Acasă       Condamnat la tăcere! Până când?       De la căpușă la cătușă       Pescuitul eficient       ContactLt. Col. (r) Dumitru PrichiciRomânia tricolorăProiectul de Salvare Națională conceput de Dl. Dumitru Prichici poate fi înțeles prin parcurgerea în ordine a acestor documente:


1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24  


Anexa 8 la LSNR


 

Este necesară instruirea şi protecţia informativ-operativă a Demnitarilor Publici?

O întrebare pentru românii de pretutindeni, de al cărui răspuns depinde viitorul lor şi al României

 
Permiteţi pentru început o remarcă ce ar defini pe scurt natura firii oamenilor, ca un prim răspuns la întrebarea: este necesară verificarea şi supravegherea celor ce deţin funcţii de conducere a Statului Român, pentru descoperirea celor care practică furtul, minciună, mită, şantajul, sabotajul, trădarea şi alte delicte?

Dicţionarul explicativ al limbii române, precizează: „politician -- persoană care face din politica un mijloc abil şi demagogic de realizare a intereselor personale”, omul manifestând dintotdeauna curiozitatea, dorinţa de cunoaştere a tot ce îl înconjoară, dorinţa de a învinge, dar şi dorinţa ascunsă a unora, de însuşire a drepturilor şi bunurile altora, prin corupţie, furt legiferat, șantaj de orice natură.

O vorbă românească spune „hoții, strigă hoții” și culmea, tot ei, sau prin interpuşi, sunt adversarii legilor ce reglementează măsurile de prevenire a infracţiunilor, acceptate în toată lumea de oamenii cinstiţi, care trăiesc în numele dreptăţii şi al adevărului.

În acest scop, încă din anul 1995, Preşedintele Corneliu Coposu mi-a solicitat că pentru eventuala intrare la guvernare a PNŢCD în 1996, să proiectez noua lege privind Siguranţa Naţională a României, a cetăţenilor ei, de organizarea şi funcţionare a Serviciilor de Informaţii, propuneri protejate la OSIM, publicate şi în presă în 1999 în timpul Preşedinţiei lui Emil Constantinescu, cel care a declarat că a fost învins de propriile Servicii Secrete, cât şi în presa din timpul guvernării Adrian Năstase, Ion Iliescu în anul 2002, fără nici un răspuns.

În anul 2010, ca şi în anii 1999, 2002, aceste propuneri legislative au fost prezentate Preşedinţiei, al cărui răspuns l-am primit cu avizul CSAT, din 04.03.2010, Nr. DSN1/264, trimise şi instituţiilor abilitate inclusiv Camerei Deputaţilor, Comisiei pentru apărare, al cărui aviz favorabil a fost comunicat sub Nr.32/118 din 15.03.2013, că o speranţă spre binele romanilor, deşi a mai trecut un an fără dezbatere în Parlament, probabil din acelaşi motiv, dacă se aplică nu se mai poate FURA.

Precizez că în prezent, spre deosebire de forma iniţială din anul 1996, legea a fost adaptată la cerinţele evoluţiei conflictelor dintre partide politice şi politicieni, conflicte cu urmări dezastruoase induse în politicile social economice, în relaţiile cu UE şi NATO.

Pentru acest motiv, se impune aplicarea prevederilor Anexei 6 şi 9 la Legea Siguranţei Naţionale a României propusă, privind selecţia, evaluarea şi atestarea candidaţilor pentru alegerea Demnitarilor Publici, concurenţi testaţi şi atestaţi legal, ai politicienilor amatori, de „profesie” mituitori în campaniile electorale şi în ziua votului.

Un sfat prietenesc pentru viitorii noştri conducători, cine nu are frică de Dumnezeu, să le fie frică de tehnica-operativă, pentru că nu iartă, fie el şi şef de stat, pe termen lung său scurt, sau politician pe viaţă, altfel, vor fi aruncaţi în închisori şi în ladă de gunoaie a istoriei României, dacă mint, fură, înşelând aşteptările întregii naţiuni.

Atenţie! Grav este pentru o naţiune, când tehnica-operativă este la discreţia interlopilor, politicienilor demagogi şi corupţi, pentru a controla instituţiile democratice ale statului de drept, pentru al subordona intereselor unui grup restrâns sau unui partid politic, prin contracte cunoscute doar în culisele puterii, ale statului paralel.

 

Lt. Col. (r) Dumitru Prichici

   

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   


Condamnat la tăcere! Până când? - o carte plină de dovezi ale corupției din România, scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciDe la căpușă la cătușă, o carte despre cum poate scăpa România de politicienii căpușari (corupți), scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciCumpărați acum!

Dacă locuiți în România, comandați cărțile aici: http://www.librariacoresi.ro/shop?&search=Dumitru%20Prichici

Dacă locuiți în afara României, comandați cărțile aici: http://amzn.to/2CITd5W (sau de pe site-ul Amazon aferent țării în care locuiți).

Dacă doriți edițiile electronice ale cărților, faceți click aici: http://www.ibooksquare.ro/Home/Search?searchtext=Dumitru%20PrichiciDocumente de maxim interes... click aici!

Dacă doriţi să luaţi legătura cu noi, scrieţi-ne la: zenith@zenithtrading.ro