Sigla Zenith Trading Consult

Editura Zenith Trading Consult

Acasă       Condamnat la tăcere! Până când?       De la căpușă la cătușă       Pescuitul eficient       ContactLt. Col. (r) Dumitru PrichiciRomânia tricolorăProiectul de Salvare Națională conceput de Dl. Dumitru Prichici poate fi înțeles prin parcurgerea în ordine a acestor documente:


1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   

Anexa 10 la LSNR


 

Soluţionarea conflictului etniei „rrome”, cu populaţiile ţărilor Uniunii Europene

 

Ca urmare a exodului în masă după 1989 în ţările occidentale, a ţiganilor, a etnicilor minoritari rromi, nomazi de origine certă indiană plecaţi în pribegie fără acte de identitate, fără naţionalitate, răspândiţi în toată lumea de peste 1.000 de ani, propun măsuri pertinente realizabile cu sprijinul instituţiilor abilitate, prin iniţierea diligențelor diplomatice pentru transpunerea în practică a unui program pe etape de integrare în statele Uniunii Europene.

Veridicitatea acestei propuneri, de soluţionare pe cale diplomatică a integrării ţiganilor (rromilor) în civilizaţia Europeană, cuprinsă în noua propunere a Legii Siguranţei Naţionale a României, Cap. II Art.11 aliniat 2, pe care am conceput-o, o anexez şi o susţin argumentat prin constatările personale, cu ocazia călătoriei din nordul până în sudul Indiei, confirmate de rezultatele cercetărilor oamenilor de ştiinţă indieni şi estonieni, conduşi de doctorul Toomas Kivisild, Universitatea din Cambridge, apreciată de Consiliul Britanic al ţiganilor, relatate de The Telegraph, publicată de Partida Romilor la 15.10.2014.

Măsurile propuse vor contribui la ridicarea nivelului cultural, educativ şi material al acestei etnii, pentru liniştea acestei etnii şi restabilirea ordinei publice în Uniunea Europeană, pentru o viaţă decentă prospera cu demnitate, ca cetăţeni ai ţărilor adoptive în care muncesc, trăiesc, salvaţi din postura de nomazi şi cel mai grav ca masă de manevre destabilizatoare a Uniunii Europene.

1. Obţinerea acordului de principiu al Guvernului Indiei, privind recunoaşterea naţionalităţii şi cetăţeniei fiilor săi plecaţi de secole spre Europa, demers în vederea încheierii unui tratat reciproc avantajos pentru statele semnatare, modalitatea de emitere a actelor de identitate privind naţionalitatea şi cetăţenia de indian în baza cererilor individuale, cu respectarea condiţiilor stabilite de părţile semnatare.

2. Ca şi cetăţeni de naţionalitate indieni, prin intermediul Consulatelor şi prin mijloace proprii, vor milita pentru cunoaşterea aprofundată a culturii şi istoriei statului european adoptiv, cât şi a statului indian, în scopul dezvoltării schimburilor din domeniul turismului, culturii, comerţului şi a altor domenii de activitate în scopul creării locurilor de muncă, atât în India, țara de origine, cât şi în ţara în care au primit cetăţenia.

3. Statele Uniunii Europene vor elimina termenul de ţigan şi rom din presa scrisă şi audiovizuala, vor susţine moral şi material şcolarizarea copiilor şi tinerilor, colectivităţilor etniei sub nouă denumirea de „indian”, pentru instruirea, educaţia civică şi integrarea în societatea statului adoptiv prin acordarea cetăţeniei, a dreptului şi obligaţiei lor cetăţeneşti privind continuarea instruirii civice în propriile familii şi a colectivităţii lor etnice, în limba oficială a statului adoptiv şi a statului indian, fără regi şi împăraţi.

4. Din rândul cetăţenilor europeni de origine indiană, pot fi recrutaţi fără rezerve tineri de valoare pentru activităţi intelectuale şi fizice, creştini, educaţi în acest spirit.

Propun acest mod de soluţionare a conflictului cu etnia rromă, spre liniştea şi binele tuturor statelor europene şi a acestei etnii, folosită ca masă de manevră destabilizatoare, de forţe politice ostile Uniunii Europene, etnie ce nu depăşeşte 0,1% din populaţia U.E, dar suficientă ca forţă destabilizatoare a liniştei şi ordinei publice, a păcii sociale. 

În cazul acceptării acestei propuneri, sunt la dispoziţia dumneavoastră pentru detalii.

Anexez interviul acordat pe această temă, revistei Lumea sub lupă, nr. 8 din august 2009, sub titlul „Romii, oameni fără naționalitate”.

 

Proiect protejat de legea 8/1996, ORDA şi OSIM

Autor: Lt. Col. (r) Dumitru Prichici

   

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   


Condamnat la tăcere! Până când? - o carte plină de dovezi ale corupției din România, scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciDe la căpușă la cătușă, o carte despre cum poate scăpa România de politicienii căpușari (corupți), scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciCumpărați acum!

Dacă locuiți în România, comandați cărțile aici: http://www.librariacoresi.ro/shop?&search=Dumitru%20Prichici

Dacă locuiți în afara României, comandați cărțile aici: http://amzn.to/2CITd5W (sau de pe site-ul Amazon aferent țării în care locuiți).

Dacă doriți edițiile electronice ale cărților, faceți click aici: http://www.ibooksquare.ro/Home/Search?searchtext=Dumitru%20PrichiciDocumente de maxim interes... click aici!

Dacă doriţi să luaţi legătura cu noi, scrieţi-ne la: zenith@zenithtrading.ro