Sigla Zenith Trading Consult

Editura Zenith Trading Consult

Acasă       Condamnat la tăcere! Până când?       De la căpușă la cătușă       Pescuitul eficient       ContactLt. Col. (r) Dumitru PrichiciRomânia tricolorăProiectul de Salvare Națională conceput de Dl. Dumitru Prichici poate fi înțeles prin parcurgerea în ordine a acestor documente:


1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   

 

Recomandarea autorului

 

Invenția Domnului Dumitru Prichici: dispozitiv electronic, automat, pentru protecție antiteroristă, împotriva șantajului, a corupției și a convorbirilor telefonice pirat
Premiul acordat Domnului Dumitru Prichici pentru invenția sa, de către ROMINVENT S. A.
Instantaneu de la Expoziția Internațională INVENTILA 2004 la care i-a fost acordat Domnului Dumitru Prichici premiul pentru invenția sa
Diploma aniversară primită la împlinirea a 80 de ani
Brevet de invenție pentru dispozitivul electronic de protecție
Premiul pentru: dispozitiv electronic, automat, pentru protecție antiteroristă, împotriva șantajului, a corupției și a convorbirilor telefonice pirat Instantaneu de la Expoziția Internațională INVENTIKA 2004 la care a fost acordat premiul
Diploma aniversară primită de Dumitru Prichici la împlinirea a 80 de ani pentru devotamentul și abnegația puse în slujba țării și a neamului românesc


1. Douăzeci şi cinci de ani de activitate, în calitate de ofiţer tehnic-operativ în cadrul Comandamentului de Tehnică-Operativă şi Transmisiuni, din D.S.S, 1963-1987, cu misiuni şi pe plan extern. În octombrie 1989 ca ofiţer în rezervă, am fost întrebat în şedinţa publică de partid dacă sunt de acord cu realegerea lui Nicolae Ceauşescu la Congresul XIV al PCR?, intuitiv am răspuns MĂ ABŢIN, conştient că EU voi deveni OBIECTIV periculos pentru PCR, iar EI vor fi îndepărtaţi şi judecaţi de romani, nicidecum ucişi.

2. În anul 2000, am fost invitat în Parlamentul României, pentru a comenta şi propune măsuri privind protecţia şi clasificarea informaţiilor secrete, pentru expunerea unui punct de vedere, necesar reorganizării structurilor informativ-operative, la nivelul cerinţelor zonei geopolitice şi strategice în care se afla România, în vederea realizării legii 182/2002.

3. În anul 2004, am fost invitat de Universitatea Naţională de Apărare Centrul de Studii Strategice Apărare şi Securitate la seminarul cu participare internaţională „România Membru al Alianţei Nord Atlantice” pentru a expune tema „Metode şi mijloace tehnice-operative pe plan mondial în Spionaj şi Contraspionaj”, cu exemple din perioada de tranzit actuală, la care am prezentat studiul de caz „Tepro Iaşi”.

4. În anul 2005, am publicat un scurt istoric al Serviciilor de Informaţii Româneşti în perioada 1945/2005, intitulat „Condamnat la tăcere”, în care am prezentat şi intervenţiile personale, în locurile şi zilele fierbinţi ale revoltei din decembrie 1989, fără pretenţia de a fi erou.

În anul 2015 am scris Pravila „De la căpuşe, la cătuşe” fără pretenţii de scriitor .

5. După anul 1989, am oferit publicului în deplină legalitate juridică, consultanta în domeniul protecţiei bunurilor şi persoanelor şi un „Dispozitiv electronic automat” pentru protecţia antiteroristă, împotriva şantajului, corupţiei şi a convorbirilor telefonice pirat”, brevetat la OSIM sub Nr.119401RI/2004, cu menţiunea clară în finalul „Motivării” scrisă de împuternicitul OSIM, astfel:

„cererea brevetului invenţiei, îndeplineşte prevederile legale pentru acordarea brevetului”, confirmând decizia OSIM privind utilitatea dispozitivului electronic, vital pentru protecţia bunurilor şi persoanelor, premiat şi cu locul III la „Inventica TIB 2004” util ca martor în atentatele la Siguranţa Naţională, realizat de firma mea S.C. Zenith Trading Consult SRL Cod CAEN 7460, ca şi Proiectul LSNR.

Acest produs, a fost consemnat din ordin politic la nivel înalt, în rechizitoriul întocmit de procurorul Marius Iacob, la 2 octombrie 1997, ca atentat la viaţa corupătorilor, corupţilor şi a şantajului de orice natură, în timp ce pe piaţa românească se comercializau fără restricţii produse similare din import (anexate).

6. În anul 1995, la cererea Preşedintelui Corneliu Coposu, am întocmit prezentul proiect al legii Siguranţei Naţionale a României cu anexe, pentru siguranţa etnicilor majoritari romani, a etnicilor minoritari şi a străinilor rezidenţi sau în tranzit, prin organizarea şi funcţionarea unei noi Direcţii Generale a Serviciului de Informaţii, prin selecţia unei clase politice elevate, pentru restabilirea ordinei social economice şi politice, pentru prosperitatea cu demnitate a românilor şi României.

 

Lt. Col. (r) Dumitru Prichici

   

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24  


Condamnat la tăcere! Până când? - o carte plină de dovezi ale corupției din România, scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciDe la căpușă la cătușă, o carte despre cum poate scăpa România de politicienii căpușari (corupți), scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciCumpărați acum!

Dacă locuiți în România, comandați cărțile aici: http://www.librariacoresi.ro/shop?&search=Dumitru%20Prichici

Dacă locuiți în afara României, comandați cărțile aici: http://amzn.to/2CITd5W (sau de pe site-ul Amazon aferent țării în care locuiți).

Dacă doriți edițiile electronice ale cărților, faceți click aici: http://www.ibooksquare.ro/Home/Search?searchtext=Dumitru%20PrichiciDocumente de maxim interes... click aici!

Dacă doriţi să luaţi legătura cu noi, scrieţi-ne la: zenith@zenithtrading.ro