Sigla Zenith Trading Consult

Editura Zenith Trading Consult

Acasă       Condamnat la tăcere! Până când?       De la căpușă la cătușă       Pescuitul eficient       ContactLt. Col. (r) Dumitru PrichiciRomânia tricolorăProiectul de Salvare Națională conceput de Dl. Dumitru Prichici poate fi înțeles prin parcurgerea în ordine a acestor documente:


1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   

 

Nr. DSN1/249, din 27.02.2014

 

 

Referitor la scrisoarea dumneavoastră, adresată Preşedintelui României şi al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, înregistrată cu nr. DSN1/249/2014, la nivelul căruia solicitaţi o audienţă pentru a-i fi prezentate mai multe propuneri constituite într-o sinteză de proiect de act normativ privind siguranţa naţională, vă facem cunoscut următoarele:

Conţinutul materialului pe care ni l-aţi comunicat la solicitarea noastră, pentru o completă edificare asupra obiectului audienţei a prilejuit oportunitatea de a dispune o atentă şi laborioasă analiză a întregului material.

Urmare acestui demers, s-a decis ca cele prezentate în acest proiect de act normativ să constituie un documentar de luat în considerare cu prilejul exercitării competenţei CSAT de avizare a eventualului proiect de lege referitor la securitatea naţională, iniţiat de către Guvernul României, în temeiul art. 4, lit. d) din Legea nr. 415/2002 privind organizarea şi funcţionarea CSAT.

Pe de altă parte, întrucât unele dintre prevederile legale pe care le-aţi propus pot sprijini autorităţile publice implicate în procesul de elaborare a actului normativ supus analizei, s-a decis ca materialul respectiv să fie comunicat acestora.

Precizăm, de asemenea, că potrivit prerogativelor constituţionale şi legale ce revin Preşedintelui României şi al CSAT, aceste autorităţi nu dispun de abilitarea legală de a înainta proiectul de act normativ în procedură parlamentară, întrucât nu au drept de iniţiativă legislativă.

În consecinţă, ţinând seama de agenda extrem de încărcată a Preşedintelui României, s-a decis că, la momentul actual, nu se poate da curs solicitării de audienţă la acest nivel, iar materialul propus spre analiză să fie valorificat în modul indicat mai sus.

 

 

CONSILIER DE STAT,

 

ION OPRIŞOR

   

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   


Condamnat la tăcere! Până când? - o carte plină de dovezi ale corupției din România, scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciDe la căpușă la cătușă, o carte despre cum poate scăpa România de politicienii căpușari (corupți), scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciCumpărați acum!

Dacă locuiți în România, comandați cărțile aici: http://www.librariacoresi.ro/shop?&search=Dumitru%20Prichici

Dacă locuiți în afara României, comandați cărțile aici: http://amzn.to/2CITd5W (sau de pe site-ul Amazon aferent țării în care locuiți).

Dacă doriți edițiile electronice ale cărților, faceți click aici: http://www.ibooksquare.ro/Home/Search?searchtext=Dumitru%20PrichiciDocumente de maxim interes... click aici!

Dacă doriţi să luaţi legătura cu noi, scrieţi-ne la: zenith@zenithtrading.ro