Sigla Zenith Trading Consult

Editura Zenith Trading Consult

Acasă       Condamnat la tăcere! Până când?       De la căpușă la cătușă       Pescuitul eficient       Contact
Lt. Col. (r) Dumitru PrichiciGrup de pescari folosind Suportul de lansetă cu ridicare automată când mușcă peștele (la comanda peștelui!)Când nu scrie cărți, Domnul Dumitru Prichici pescuiește... Numai că firea sa creatoare își spune cuvântul și în acest domeniu! Câteva brevete de invenții în zona pescuitului, protejate de OSIM, sunt legate de numele său, iar pe cea mai importantă vi-o prezentăm aici:

SUPORT LANSETĂ AUTOMAT
PENTRU PESCUIT STAȚIONAR


Câți pești și timp ați pierdut pentru simplul motiv că nu ați ajuns imediat să ridicați lanseta? Acest dispozitiv realizează automat ridicarea lansetei și prinderea instantanee a peștelui. Nu aveți nevoie de clopoței și bambine. Aveți asigurate și semnale acustice și luminoase pentru pescuitul nocturn, dar nu trebuie să fugiți de la o lansetă la alta! Scoateți peștele din apă cu calm și cu plăcerea de pescar eficient.
În plus, Suportul cu ridicarea automată a lansetei vă permite să schimbați direcția de lansare numai din prelungitorul (2), care se poate roti la 360⁰, rotire ce suporții obișnuiți nu permit.

Fotografia din dreapta înfățișează un grup de pescari ce folosesc Suportul de lansetă cu ridicare automată a lansetei pe un ponton de la Lacul Snagov.

 Acest suport este livrat în cutii de plastic prevăzute cu mâner rabatabil pentru transport și depozitare.

Piesele componente (pentru asamblare, click aici):


Cutia suportului deschisăCutia suportului - deschisăToate piesele suportului de lanseta cu ridicare automatăpiesa nr 1piesa nr. 2piesa nr. 3piesa nr. 4piesa nr. 5

Produsul costă 200 de lei. Sunați la 021 260 0125 sau 0722 156 408 pentru a îl comanda.

Este livrabil în două variante:
1. o singură bucată ambalată în cutie de plastic (=200 lei) sau
2. două bucăți ambalate împreună într-o singură cutie de plastic (=400 lei).

Sunați acum, cât mai este pe stoc! Vi-l livrăm imediat. Sunați la 021 260 0125 sau 0722 156 408!

IMPORTANT: Pentru a vedea cum se asamblează Suportul de lansetă
pentru pescuit staționar
cu ridicarea automată a lansetei – la comanda peștelui – click aici!

Acest suport lansetă automat pentru pescuit staționar nu numai că vă eliberează de grija de a nu scăpa peștele prins în ac, dar vă oferă și timp pentru citit cărțile Domnului Dumitru Prichici, care oferă soluții pentru prosperitate cu demnitate pentru toți românii, oriunde ar fi ei. Acestea sunt:

Condamnat la tăcere! Până când? - o carte plină de dovezi ale corupției din România, scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciDe la căpușă la cătușă, o carte despre cum poate scăpa România de politicienii căpușari (corupți), scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciCumpărați acum!

Dacă locuiți în România, puteți comanda cărțile aici: http://www.librariacoresi.ro/shop?&search=Dumitru%20Prichici

Dacă locuiți în afara României, puteți comanda cărțile aici: http://amzn.to/2CITd5W (sau de pe site-ul Amazon aferent țării în care locuiți).

Dacă doriți edițiile electronice ale cărților, faceți click aici: http://www.ibooksquare.ro/Home/Search?searchtext=Dumitru%20PrichiciDocumente de maxim interes... click aici!

Dacă doriţi să luaţi legătura cu noi, scrieţi-ne la: zenith@zenithtrading.ro